Taxi Heemstede Schiphol nodig? Taxi Haarlem Service is 24/7 per week bereikbaar voor een vaste tarief van en naar Schiphol, onze tarieven zijn immers tot 50% goedkoper dan een normale taxi-rit. Bent u op zoek naar kwalitatief taxibedrijf voor een Airport taxi. Taxi Haarlem Service heeft jarenlang ervaring in taxiritten van/naar Schiphol.

Onze vakbekwame chauffeurs die al jarenlang ervaring hebben in dit branche kunnen u veilig brengen van/naar Schiphol. Gaat u voor een zakenreis of even heerlijk tussen uit op vakantie, laat u dan brengen door één van onze comfortabele taxi’s en nette chauffeurs.

Met onze service bespaart u op de hoge parkeerkosten op Schiphol. De reis begint al vanaf de voordeur als u in onze Schipholtaxi stapt. U weet dus dat u minimaal 2,5 uur voor de vlucht op Schiphol luchthaven moet zijn, zo weet u zeker dat u vlucht niet mist en op tijd naar u bestemming zal gaan.

Goedkoopste Schiphol taxi Heemstede

Wij zijn immers de goedkoopste taxi naar Schiphol in Heemstede. Wij vervoeren u uit Heemstede tegen een vaste prijs van €37,- naar Schiphol voor enkele reis, en het is namelijk geen deeltaxi met andere personen u word helemaal alleen met onze Taxi van Heemstede naar Schiphol gebracht.

Een taxi van Schiphol naar Heemstede terug kunt u ook bij bij ons reserveren tegen een vaste prijs van €37. De rit is zo’n 50% goedkoper dan een reguliere taxirit en een stuk voordeliger dan bij vrijwel al onze concurrenten. Omdat u een vaste prijs betaalt, weet u direct waar u aan toe bent. Een airport taxi heemstede kost u 37 euro voor een personenwagen of 52 euro voor een busje.

Taxi Schiphol naar Heemstede €37

Taxi Schiphol Heemstede nodig? Voor een taxi vanaf Schiphol naar Heemstede rijden wij ook voor een vast tarief van €37,-. Wanneer u net geland bent op Schiphol Airport belt u de centrale op het nummer ? 023-8000000 voor dat u de bagage van de band afhaalt. Wij spreken met de klanten bij de vertrekhal 2 deur F, boven in de buitenste baan. Wij brengen u veilig terug naar Heemstede. Onze chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring en weten altijd de beste route. Ook wanneer het verkeer even tegenzit of andere omstandigheden de reis bemoeilijken, kennen zij de best beschikbare oplossing. U wordt altijd vervoerd door een vriendelijke, representatieve chauffeur in een nette, schone auto.

Reserveer online uw Schipholtaxi

Kijk nu online en reserveer uw Taxi Heemstede Schiphol, u ontvangt direct een bevestiging in u email-inbox van de boeking en de reservering word automatisch in onze agenda geplaatst. U kunt ook telefonisch reserveren via de telefoonnummer ?  023-8000000

Ophalen vanaf Schiphol:

1 ) Als u net geland bent op Schiphol, belt u naar: 023-8 000 000. Voordat je de bagage van de band af haalt.

2 ) Nadat u heeft gebeld zal er binnen 20 min een Schipholtaxi van ons staan boven bij de vertrekhal 2 (deur F).

3 ) De chauffeur die u komt ophalen zal u sms’en of bellen en vertelt je de kleur en kenteken van de taxi.

Voor het ophalen vanaf Schiphol moet u wel van te voren reserveren

Waarom kiezen voor ons!

  • 24/7 bereikbaar
  • Gratis annuleren
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Online uw taxi reserveren
  • Goedkoopste Schipholtaxi