We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.

Contacteer ons

Wilt u contact nemen met ons taxibedrijf voor meer informatie of om een taxi te boeken? Dat kan via verschillende kanalen. U kunt ons telefonisch bereiken op 023-8000000 of een e-mail sturen naar info@taxihaarlemservice.nl U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze klantenservice staat u graag te woord en helpt u bij al uw vragen en wensen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en klantvriendelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een taxi te reserveren.

Vaste prijs voor een taxi naar Schiphol

Bij Taxi Haarlem Service kunt u profiteren van een vaste prijs naar Schiphol Airport. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijke en transparante tarieven. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Of u nu alleen reist of met een groep, wij bieden de beste service tegen betaalbare tarieven.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze taxi-diensten? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen, zoals "Kan ik kosteloos annuleren?", "Hoe kan ik betalen in de taxi?" en "Is een kinderzitje verplicht in de taxi?". Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Taxi Haarlem Service
A. Hofmanweg 1A
2031 BH Haarlem
TELNR: 023-8000000
Mail: info@taxihaarlemservice.nl

Contactformulier

Vul de onderstaande contact-formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

Taxi nodig? Bereken wat de kosten zullen zijn van de taxi-rit

Klik op online reserveren en vul de vertrekadres en bestemmingadres en bekijk de vaste prijs voor de rit

Online reserveren
023 - 8 000 000