We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.

WERKGEBIED HAARLEM E.O.: SNEL, VEILIG EN COMFORTABEL

Wanneer u een taxibedrijf nodig heeft in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Velserbroek, IJmuiden of Zandvoort dan moet u bij ons zijn.

Loading...

Waarom Taxi Haarlem service?

24/7 bereikbaar

Geen deeltaxi

Gratis annuleren

Meer dan 15 Jaar ervaring

Geen pin of creditcard kosten

Online uw taxi reserveren

Vaste prijs naar Schiphol Airport

Beoordeling 4.4 sterren door meer dan 89 gebruikers
Naar luchthaven met de taxi.

MENSEN MAKEN HET VERSCHILReserveer online. 24/7 bereikbaar voor ritten van & naar Schiphol.

Onze chauffeurs beschikken vanzelfsprekend over uitstekende routekennis. Onze navigatie met gps maakt de ritten transparant, maar als onze chauffeur een kortere of betere route weet, of een manier kent om files en opstoppingen te omzeilen, te danken aan onze ervaren chauffeurs.

LAAT U VERVOEREN IN DE BESTE AUTO’S.

Niet alleen nette chauffeurs  ook de beste auto’s om u veilig en comfortabel te kunnen vervoeren. Tussen de één en acht personen kunnen met ons reizen in een sedan, stationwagon of bus.  Alle modellen van onze Taxibedrijf in Haarlem bieden u maximaal comfort, alle luxe en bijzonder veel ruimte voor zowel passagiers als bagage, ongeacht het model dat u vervoert. Kortom wij dragen altijd zorg voor een technisch perfect, netjes en schoon wagenpark zoals het hoort.

BINNEN EEN KWARTIER UW TAXI VOOR DE DEUR

Heeft u een taxibedrijf in Haarlem nodig? Echter zijn wij er er 24 uur per dag voor u. Bel daarmee heeft u binnen een kwartier onze chauffeur bij u voor de deur op het afgesproken adres.

Echter denkt u wellicht dat deze snelle service u een hoop geld gaat kosten, maar niets is minder waar. Bij ons bent u tot wel 25% goedkoper in vergelijking bij de concurrentie. Onze goedkoopste tarieven naar de luchthavens gaan nimmer ten koste van onze kwaliteit.

PLAN UW RIT EN RESERVEER DIRECT

kortom op onze website kunt u direct uw rit plannen. Geef ons door met hoeveel personen u wilt reizen, op welke tijd, of u bagage mee wilt nemen en wat de begin- en eindbestemming zijn en wij reserveren een geschikte taxi voor u. Wij kunnen u altijd scherpe prijzen bieden dankzij onze gunstige tarieven. Wij hanteren een maximaal starttarief van 2,89 euro, een maximaal kilometertarief van 2,12 euro en een maximaal tijdtarief van 0,35 euro per minuut voor onze personenwagens. Voor onze busjes bedraagt het maximale starttarief 5,87 euro, het maximale kilometertarief 2,76 euro en het maximale tijdtarief 0,40 cent per minuut.

Tevens kunt u ons bellen op 023-8000000 of reserveer op de website direct. Heeft u nog vragen of verzoeken aan taxi Haarlem service, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag kortom we zorgen ervoor dat er snel een taxi bij u voor de deur staat.

Taxi reserveren?Bereken en reserveer heel gemakkelijk uw taxi

Ontvang gelijk een bevestiging in uw email-box met al uw gegevens en prijs.

Online reserveren
023 - 8 000 000

Veelgestelde vragen