We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor uw vervoersbehoeften? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide service aan, waaronder airport transfers, zakelijk vervoer, groepsvervoer en nog veel meer. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en andere wensen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen, die passen bij uw behoeften en budget.

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor uw vervoer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul het formulier op onze website in en geef ons uw wensen door. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u een offerte op maat aanbieden. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 023-8000000 of een e-mail sturen naar info@taxihaarlemservice.nl.

Vaste prijs voor een taxi naar Schiphol

Bij Taxi Haarlem Service kunt u profiteren van een vaste prijs naar Schiphol Airport. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijke en transparante tarieven. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Of u nu alleen reist of met een groep, wij bieden de beste service tegen betaalbare tarieven. Klik op de pagina reserveren om hem te boeken

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze taxi-diensten? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen, zoals "Kan ik kosteloos annuleren?", "Hoe kan ik betalen in de taxi?" en "Is een kinderzitje verplicht in de taxi?". Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Offerte-aanvraag

Gelieve het formulier volledig in te vullen. We zullen u zo snel mogelijk een offerte op maat aanbieden.

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

Taxi nodig? Bereken wat de kosten zullen zijn van de taxi-rit

Klik op online reserveren en vul de vertrekadres en bestemmingadres en bekijk de vaste prijs voor de rit

Online reserveren
023 - 8 000 000