Werkgebied Haarlem e.o.: snel, veilig en comfortabel

Wanneer  u een taxibedrijf in Haarlem of omringende plaatsen als Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, Hoofddorp, IJmuiden of Zandvoort nodig heeft, dan moet u namelijk bij ons zijn. Vanwege onze ervaring, servicegerichtheid, snelheid, scherpe tarieven en de beste auto’s: u vindt het allemaal bij ons. Bel of boek Taxibedrijf Haarlem door middel van de website om van de beste service te kunnen genieten.

Mensen maken het verschil

Tenslotte u wenst een comfortabele, veilig en snelle rit met uw taxibedrijf in Haarlem. De ervaren chauffeurs voor een Taxibedrijf Haarlem zorgen hiervoor. Wij geloven absoluut dat mensen het verschil maken. Daarom zijn wij veeleisend, maar ook representatieve, vriendelijke chauffeur in een nette, schone auto. Of u nu in alle rust van a naar b vervoerd wenst te worden, of dat u juist behoefte hebt aan wat ontspanning in de vorm van een goed gesprek: het is allemaal mogelijk. Onze chauffeurs beschikken vanzelfsprekend over uitstekende routekennis. Onze navigatie met gps maakt de ritten transparant, maar als onze chauffeur een kortere of betere route weet, of een manier kent om files en opstoppingen te omzeilen, te danken aan onze ervaren chauffeurs.

Laat u vervoeren in de beste auto’s.

Niet alleen nette chauffeurs  ook de beste auto’s om u veilig en comfortabel te kunnen vervoeren. Tussen de één en acht personen kunnen met ons reizen in een sedan, stationwagon of bus.  Alle modellen van onze Taxibedrijf in Haarlem bieden u maximaal comfort, alle luxe en bijzonder veel ruimte voor zowel passagiers als bagage, ongeacht het model dat u vervoert. Kortom wij dragen altijd zorg voor een technisch perfect, netjes en schoon wagenpark zoals het hoort.

Binnen een kwartier uw taxi voor de deur

Heeft u een taxibedrijf in Haarlem nodig? Echter zijn wij er er 24 uur per dag voor u. Bel daarmee heeft u binnen een kwartier onze chauffeur bij u voor de deur op het afgesproken adres.

Echter denkt u wellicht dat deze snelle service u een hoop geld gaat kosten, maar niets is minder waar. Bij ons bent u tot wel 30% goedkoper in vergelijking bij de concurrentie. Onze scherpe tarieven gaan nimmer ten koste van onze kwaliteit. Met fraaie auto’s, snelle service, zeer scherpe prijzen en vakbekwame chauffeurs komt u bij ons niets te kort.

Plan uw rit en reserveer direct

kortom op onze website kunt u direct uw rit plannen. Geef ons door met hoeveel personen u wilt reizen, op welke tijd, of u bagage mee wilt nemen en wat de begin- en eindbestemming zijn en wij reserveren een geschikte taxi voor u. Wij kunnen u altijd scherpe prijzen bieden dankzij onze gunstige tarieven. Wij hanteren een maximaal starttarief van 2,89 euro, een maximaal kilometertarief van 2,12 euro en een maximaal tijdtarief van 0,35 euro per minuut voor onze personenwagens. Voor onze busjes bedraagt het maximale starttarief 5,87 euro, het maximale kilometertarief 2,76 euro en het maximale tijdtarief 0,40 cent per minuut.

Tevens kunt u ons bellen op 023-8000000 of boek op de website direct. Heeftt u vragen of verzoeken aan taxi Haarlem service, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag kortom we zorgen ervoor dat er snel een taxi bij u voor de deur staat.

Waarom kiezen voor ons!

  • 24/7 bereikbaar
  • Gratis annuleren
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Online uw taxi reserveren
  • Goedkoopste Schipholtaxi