Taxi Heemstede

/Taxi Heemstede
Taxi Heemstede

Taxi Heemstede

Taxi Heemstede nodig? Wij zijn de beste taxi voor u in Heemstede en omgeving. Voor al uw ritten binnen Heemstede, alsmede daarbuiten, zijn wij uw nummer één taxibedrijf. Taxi Heemstede brengt u verder veilig en snel naar uw bestemming, tegen de scherpste tarieven en met maximaal comfort.

Goedkoopste taxi in Heemstede

Goedkoopste taxi in Heemstede nodig? Wij hebben jarenlang ervaring in de taxi branche wij kennen Heemstede helemaal. Wij hebben de goedkoopste tarieven voor een taxi in Heemstede na Schiphol. Een goede chauffeur kan het verschil maken. Bij Taxi Heemstede bent u verzekerd van zo’n goede chauffeur. Onze taxichauffeurs beschikken over ruime ervaring en weten altijd de beste manier om u van a naar b te brengen. Zij kennen de drukke punten, weten waar er opstoppingen kunnen ontstaan. Uiteraard vervoeren wij u in alle veiligheid en comfort. Een snelle service, goedkope tarieven en een veilige, comfortabele rijstijl dan bent u namelijk voor een taxi Heemstede op de juiste adres.

Taxi tarieven in Heemstede 

Wat voor vervoer u ook zoekt in Heemstede: wij kunnen u van dienst zijn. Met een enkele rit, een retour of zelfs met vaste afspraken. Net als onze voertuigen zijn ook onze chauffeurs te allen tijde netjes en representatief. Het betalen van uw taxirit kan nog wel eens lastig zijn, zeker als u ad hoc een taxi nodig hebt een geen contant geld op zak hebt. Bij ons is dit geen enkel probleem. U kunt bij ons contant betalen, maar ook met uw pinpas of creditcard. Vanzelfsprekend kunt u op de website ook de tarieven bekijken voor uw taxi Heemstede. U zult aangenaam verrast zijn: onze tarieven liggen flink lager dan gebruikelijk. Is uw rit langer dan 25 kilometer, dan krijgt u boven de 25 kilometer 30% korting op de tarieven van Taxi Heemstede. Wanneer uw een taxi Schiphol zoekt daar hebben we tevens vaste tarieven voor. U kunt door middel van de reserveringsformulier uw taxi bestellen evenals telefonisch op het nummer 023-8000000.

Beste taxi in Heemstede

Laat u overtuigen door de kwaliteit en service voor een beste taxi Heemstede. Kortom ervaar hoe luxe, comfortabel en snel taxivervoer kan zijn. Bel of reserveer direct uw rit en wij staan binnen 15 minuten bij u voor de deur om u snel en veilig naar uw bestemming te brengen.

Taxivervoer in Corona-tijd

Om u veilig en gezond te vervoeren van A naar B hebben wij maatregelen in onze taxi’s genomen conform de RIVM regels en met overleg bij de rijksoverheid.
Voor meer informatie klik hier op de pagina Corona.

Richtlijnen:

✅Chauffeur geeft geen hand
✅Corona-scherm tussen chauffeur en passagier
✅Taxi wordt meerdere keren schoongemaakt tijdens de dienst
✅Airco en luchtcirculatie wordt niet aangedaan
✅De passagier moet zelf in- en uitstappen
✅Handgel aanwezig in onze taxi’s
✅Voorkeur bagage zelf in de bagage-ruimte te plaatsen
✅Betaal met voorkeur digitaal of met pin/creditcard
✅Mondkapjes beschikbaar voor sommige situaties

Waarom kiezen voor ons!

  • 24/7 bereikbaar
  • Pin & Creditcard
  • Jarenlang ervaring
  • Online uw taxi reserveren
  • Goedkoopste Schipholtaxi
Taxi Haarlem Service maakt gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. AKKOORD