Regiotaxi

/Regiotaxi
Regiotaxi

Regiotaxi Haarlem: snel, veilig en comfortabel

Wanneer  u een regiotaxi in Haarlem of omringende plaatsen als Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, Hoofddorp, IJmuiden of Zandvoort nodig heeft, dan moet u namelijk bij ons zijn. Vanwege onze ervaring, servicegerichtheid, snelheid, scherpe tarieven en de beste auto’s: u vindt het allemaal bij ons. Bel of boek uw regiotaxi Haarlem door middel van de website om van de beste service te kunnen genieten.

Mensen maken het verschil

Tenslotte u wenst een comfortabele, veilig en snelle rit met uw regiotaxi in Haarlem. De ervaren chauffeurs voor een regiotaxi Haarlem zorgen hiervoor. Wij geloven absoluut dat mensen het verschil maken. Daarom zijn wij veeleisend, maar ook representatieve, vriendelijke chauffeur in een nette, schone auto. Of u nu in alle rust van a naar b vervoerd wenst te worden, of dat u juist behoefte hebt aan wat ontspanning in de vorm van een goed gesprek: het is allemaal mogelijk. Onze chauffeurs beschikken vanzelfsprekend over uitstekende routekennis. Onze navigatie met gps maakt de ritten transparant, maar als onze chauffeur een kortere of betere route weet, of een manier kent om files en opstoppingen te omzeilen, te danken aan onze ervaren chauffeurs.

Laat u vervoeren in de beste auto’s.

Niet alleen nette chauffeurs  ook de beste auto’s om u veilig en comfortabel te kunnen vervoeren. Tussen de één en acht personen kunnen met ons reizen in een sedan, stationwagon of bus.  Alle modellen van regiotaxi Haarlem bieden u maximaal comfort, alle luxe en bijzonder veel ruimte voor zowel passagiers als bagage, ongeacht het model dat u vervoert. Kortom wij dragen altijd zorg voor een technisch perfect, netjes en schoon wagenpark zoals het hoort.

Binnen een kwartier uw taxi voor de deur

Hebt u een regiotaxi in Haarlem nodig? Echter zijn wij er er 24 uur per dag voor u. Bel de regiotaxi Haarlem daarmee heeft u binnen een kwartier onze chauffeur bij u voor de deur op het afgesproken adres.

Echter denkt u wellicht dat deze snelle service u een hoop geld gaat kosten, maar niets is minder waar. Bij ons bent u tot wel 30% goedkoper in vergelijking bij de concurrentie. Onze scherpe tarieven gaan nimmer ten koste van onze kwaliteit. Met fraaie auto’s, snelle service, zeer scherpe prijzen en vakbekwame chauffeurs komt u bij ons niets te kort.

Plan uw rit en reserveer direct

kortom op onze website kunt u direct uw rit plannen. Geef ons door met hoeveel personen u wilt reizen, op welke tijd, of u bagage mee wilt nemen en wat de begin- en eindbestemming zijn en wij reserveren een geschikte taxi voor u. Wij kunnen u altijd scherpe prijzen bieden dankzij onze gunstige tarieven. Wij hanteren een maximaal starttarief van 2,89 euro, een maximaal kilometertarief van 2,12 euro en een maximaal tijdtarief van 0,35 euro per minuut voor onze personenwagens. Voor onze busjes bedraagt het maximale starttarief 5,87 euro, het maximale kilometertarief 2,76 euro en het maximale tijdtarief 0,40 cent per minuut.

Tevens kunt u ons bellen op 023-8000000 of boek op de website direct uw regiotaxi in Haarlem. Hebt u vragen of verzoeken aan taxi Haarlem service, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag kortom we zorgen ervoor dat er snel een taxi bij u voor de deur staat.

Taxivervoer in Corona-tijd

Om u veilig en gezond te vervoeren van A naar B hebben wij maatregelen in onze taxi’s genomen conform de RIVM regels en met overleg bij de rijksoverheid.
Voor meer informatie klik hier op de pagina Corona.

Richtlijnen:

✅Chauffeur geeft geen hand
✅Corona-scherm tussen chauffeur en passagier
✅Taxi wordt meerdere keren schoongemaakt tijdens de dienst
✅Airco en luchtcirculatie wordt niet aangedaan
✅De passagier moet zelf in- en uitstappen
✅Handgel aanwezig in onze taxi’s
✅Voorkeur bagage zelf in de bagage-ruimte te plaatsen
✅Betaal met voorkeur digitaal of met pin/creditcard
✅Mondkapjes beschikbaar voor sommige situaties

Waarom kiezen voor ons!

  • 24/7 bereikbaar
  • Pin & Creditcard
  • Jarenlang ervaring
  • Online uw taxi reserveren
  • Goedkoopste Schipholtaxi
Taxi Haarlem Service maakt gebruik van cookies. Door op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring. AKKOORD