Taxi en het Corona-virus

Taxi Haarlem service wilt u veilig vervoeren van/naar Schiphol tijdens deze moeilijke tijden met het corona virus die momenteel heerst in Nederland. Tijdens het corona-tijd heeft het namelijk ook zijn voordeel om met de taxi naar Schiphol gebracht te worden met vaste tarieven, zo hoef je de taxi niet te delen met andere passagiers zoals in het openbaar vervoer.

Wij volgen de RIVM richtlijnen om jou veilig te vervoeren van/naar Schiphol, onze chauffeurs reinigen de taxi’s tijdens de dienst meerdere keren om u veilig te vervoeren, de handgrepen en de gordels worden na elke rit gereinigd. En tussen de chauffeur en de passagiers zitten er een corona-scherm.

Bent u ziek of heeft u corona klachten dan adviseren wij u om thuis te blijven en geen taxi te reserveren.

Richtlijnen:

✅Chauffeur geeft geen hand
✅Corona-scherm tussen chauffeur en passagier
✅Taxi wordt meerdere keren schoongemaakt tijdens de dienst
✅Airco en luchtcirculatie wordt niet aangedaan
✅De passagier moet zelf in- en uitstappen
✅Handgel aanwezig in onze taxi’s
✅Voorkeur bagage zelf in de bagage-ruimte te plaatsen
✅Betaal met voorkeur digitaal of met pin/creditcard
✅Mondkapjes beschikbaar voor sommige situaties

Hoeveel personen in de taxi?

Wij willen u veilig vervoeren en daarom moeten wij ons houden aan de RIVM- richtlijnen die zijn gemaakt voor u en onze gezondheid van de chauffeurs. In een normale taxi auto kunnen er 4 passagiers uit hetzelfde huishouden meereizen en voor een taxibusje kunnen wij 8 passagiers uit hetzelfde huishouden meereizen.

?In een normale taxi kunnen er 3 passagiers achter in zitten zonder het dragen van een mondkapje (niet medisch) omdat er een corona-scherm tussen de passagiers achter en de chauffeur is, voorin kan 1 passagier zitten naast de chauffeur, maar die moet wel een mondkapje (niet medisch) dragen omdat er geen afstand tussen de chauffeur en de passagier is. Dus er kunnen nu 4 passagiers uit één huishouden in een normale taxi vervoerd worden. Reist u met passagiers die niet uit één huishouden komen dan adviseren wij allemaal een mondkapje (niet medisch) te dragen.

?In een taxibusje kunnen er 6 passagiers achter in zitten zonder het dragen van een mondkapje (niet medisch) omdat er een corona-scherm tussen de passagiers achter en de chauffeur is, voorin kunnen 2 passagiers zitten naast de chauffeur, maar die moet wel een mondkapje (niet medisch) dragen omdat er geen afstand tussen de chauffeur en de passagiers is. Dus er kunnen nu 8 passagiers uit één huishouden in een taxibusje vervoerd worden. Reist u met passagiers die niet uit één huishouden komen dan adviseren wij allemaal een mondkapje (niet medisch) te dragen.

✅Chauffeur geeft geen hand

Corona scherm tussen de chauffeur en de passagiers

✅Handgel aanwezig in de taxi's

✅Mondkapjes beschikbaar voor sommige situatie's

✅Contactloos of pin/creditcard op afstand

✅Taxi's worden vaker schoongemaakt

Waarom kiezen voor ons!

  • 24/7 bereikbaar
  • Gratis annuleren
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Online uw taxi reserveren
  • Goedkoopste Schipholtaxi